FIER OP ONZE PARTNERS!

Een veranda bouwen is een totaalrealisatie. Pauwels Veranda’s staat garant voor een totaalaanpak, van ontwerp en productie tot afwerking en inrichting. Het ontwerp en de productie gebeuren in eigen huis, voor een binnen- en buitenafwerking tot in de puntjes kunnen wij rekenen wij op onze trouwe partners. Samen met hen zorgen we voor een perfect afgewerkte veranda en geven we u professioneel advies over o.a. grondwerken, binnenafwerking, interieuradvies en verwarmingselementen.

Intercub
dé interieurspecialist voor private of professionele inrichtingen

Intercub is dé interieurspecialist gespecialiseerd in de productie van maatmeubilair, schrijnwerk en montage. Maatwerk ten top met oog voor detail! Doorgedreven innovatie, de zoektocht naar de nieuwste trends en een ongeziene precisie verbinden Pauwels en Intercub sinds vele jaren. Of het nu gaat om een keuken, badkamer, woonkamer, slaapkamer of dressing. Intercub verzorgt samen met Pauwels uw totaalproject, gaande van ontwerp, coördinatie tot de volledige afwerking. Ook professionele inrichtingen zoals kantoren, winkels, apotheken en medische praktijkruimtes behoren tot hun portefeuille. Een eigen studiebureau van interieurarchitecten staat klaar voor het maken van een ontwerp op maat van uw wensen. Het ultieme doel: een esthetische oplossing gekoppeld aan technisch vernuft.
In de eigen ateliers zijn alle moderne meubelafwerkingstechnieken mogelijk. Massief hout, fineer, laminaten, glas, natuursteen, lak- en vernistechnieken worden dagelijks gerealiseerd.

Buiten eigen maatwerk wordt ook design meubilair van hoge topmerken zoals Porro, Poliform, Varenna, Agape, Glas Italia in de ontwerpen geïntegreerd.

Van Kerkhoven Technical Services
de expert op het vlak van verwarming, airco en ventilatie

Van Kerkhoven TS bvba is al meer dan 20 jaar uw specialist op het vlak van ventilatie, airco, verwarming en sanitair. Of het nu gaat om de installatie van een warmtepomp, het uittekenen van een warmteplan of advies op het vlak van ventilatie en airco, in Van Kerkhoven vonden we een betrouwbare partner. Kwaliteit komt hier steeds op de eerste plaats, advies op maat van de klant is vanzelfsprekend.

De Rycke & Zonen
uw polyvalente renovatiepartner bij uitstek

Peter en Nico, zonen van oprichter Roland De Rycke, zetten de traditie van hun vader voort: gedegen vakmanschap met een neus voor detail. En laat dat nu net één van de sterktes zijn van Pauwels Veranda’s. Een samenwerking made in heaven …

Bij De Rycke & Zonen zijn verschillende teams elk verantwoordelijk voor hun eigen specialiteit: dakwerkers, timmermannen, metsers, installateurs HVAC en sanitair, installateurs zonne-installaties. De klant kan zo rekenen op volleerde vaklui met een jarenlange ervaring in hun stiel. Bovendien kunnen de teams snel en flexibel ingezet worden. Dankzij een wekelijks overleg met de projectleiders en ploegbazen is iedereen steeds op de hoogte van elk project.

Kwaliteit is één van de fundamenten van dit familiebedrijf. De nieuwste ontwikkelingen en normen op het gebied van energiewaarden, isolatie en nieuwe technologiëen worden op de voet gevolgd. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van kwalitatieve materialen, die aangekocht worden bij betrouwbare leveranciers.

DCS-Constructing
betrouwbare allround partner voor alle algemene bouwwerken

In DCS-Constructing vonden we een betrouwbare allround partner voor alle algemene bouwwerken en metselwerken. Of het nu gaat om het gieten van een fundering, werken aan de riolering, pleisterwerken of het leggen van een nieuwe vloer, bij DCS kunnen we steeds rekenen op een professionele service bij de realisatie van al onze projecten. Pauwels en DCS staan samen garant voor een vlekkeloos verloop van uw verandaproject en een gedroomd eindresultaat!