Minimalistisch design, maximaal uitzicht

Bij Pauwels Veranda’s werken we steeds met de laatste nieuwe technologieën die we vervolgens integreren in het design. Deze aanpak resulteert in strakke en tijdloze ontwerpen, minimalistische constructies en duurzame materialen van de hoogste kwaliteit. Dit geldt ook voor onze minimalistische profielen, die staan voor een uitmuntende gebruiksvriendelijkheid, duurzaamheid en een erg lange levensduur. Minimalistische profielen in een raam of veranda van Pauwels? Dat is esthetiek in haar puurste vorm. U kunt ze ook apart bij ons bestellen.

Of u nu kiest voor onze Minimal Line of Lounge Line, u selecteert zelf het profiel dat bij uw raam of veranda past. Hierbij heeft u de keuze uit 2 types, telkens in de optie van vast raam of monorail schuifraam:

E-CO®-raamprofielen: ontworpen en geproduceerd door Pauwels Veranda’s.

Minimalistische Orama®-raamprofielen: exclusief door Pauwels Veranda’s geproduceerd in België.

Pauwels Veranda’s werkt uitsluitend met hoogwaardige aluminium profielen van Belgische bodem. Aluminium is dan ook een topproduct: duurzaam, elegant, ecologisch, onderhoudsvriendelijk en licht. Onze raamprofielen onderscheiden zich door hun strak en elegant design en hun uitzonderlijke prestaties op het vlak van isolatie, veiligheid en esthetiek. Wat de afwerking betreft, heeft u keuze uit meer dan 250 RAL-kleuren en een lakafwerking in mat, glanzend of coatex.

Kies het raamprofiel dat bij u past

Contacteer ons

U wenst een bezoek door één van onze specialisten, een gratis offerte of u heeft nog een vraag?

klik hier