Nieuws

Fiere deelnemer bis 2018!

Pauwels Veranda’s is verheugd te kunnen melden dat we van 6 t.e.m. 14 oktober deelnemen aan de gezellige bouw- en inspiratiebeurs “bis” in Flanders Expo, Gent.

Meer lezen »

Pauwels Inspiration Days

Welkom op de Pauwels Inspiration Days! Hou alvast onze opendeurdagen vrij in uw agenda en geniet van onze speciale acties!

Meer lezen »

NIEUW: OUTDOOR LINE

Om het ultieme buitengevoel volledig tot zijn recht te laten komen, hebben we deze Line bewust zo strak mogelijk gehouden. Less is more. Deze veranda kan zowel vrijstaand als tegen een muur gebouwd worden. Ideaal als poolhouse, buitenkeuken, berging, ontspanningsruimte, enz. Kortom, de Outdoor…

Meer lezen »

Inspirerende 3D-simulatie

Vraag nu uw offerte aan en ontvang gratis een 3D-simulatie van uw persoonlijk woonproject. Zo heeft u meteen een concreet idee van het eindresultaat.

Meer lezen »

Van afbraak tot droomproject

Familie Bollens uit Ormeignies koos voor onze Kreativ Line Modern bij de realisatie van hun droomproject. Via deze timelapse krijgt u een beeld van de verschillende stappen die eraan vooraf zijn gegaan.

Meer lezen »

Betrouwbaar CE-kwaliteitslabel

Alle Pauwels-creaties dragen het CE-label. U bent dus zeker van een kwalitatief product, onderworpen aan de strengste veiligheidseisen.

Meer lezen »

Wist u dat u 10 jaar garantie krijgt op onze veranda’s?

Bij de aankoop van uw veranda krijgt u 10 jaar garantie op de productie én plaatsing. Bij Pauwels koopt u immers een veranda voor het leven.

Meer lezen »

Fiere sponsor van Basketbalclub Crelan Okapi Aalstar

Pauwels Veranda’s is al jaren sponsor van Basketbalclub Crelan Okapi Aalstar. Dit is een bewuste keuze, omdat we dezelfde visie en waarden hebben. Kortom, een perfecte match.

Meer lezen »