Met een Pauwels Overkapping wordt thuiskomen fantastisch

Een Pauwels overkapping staat voor Belgisch vakmanschap. Dat betekent dat we voor uw droomoverkapping onze meer dan halve eeuw ervaring inschakelen. Daarnaast passen we steeds nieuwe, innovatieve technieken toe die door onze eigen studiedienst geperfectioneerd worden. Omdat we voor de hoogste kwaliteit gaan, wordt elk aluminium profiel in huis ontwikkeld en tot in de kleinste details afgewerkt. We hebben oog voor detail omdat we u een wow-gevoel willen geven en ervoor willen zorgen dat u fier bent op uw overkapping. Nu én in de toekomst.

Belgisch vakmanschap

Een overkapping koopt u maar één keer, vandaar dat wij ervoor zorgen dat alles tot in de puntjes is afgewerkt. We zetten voor elk project onze 50 jaar ervaring in. Pauwels Veranda’s geeft met vertrouwen 10 jaar garantie op de materialen én de plaatsing. We vervaardigen alles in huis en gebruiken enkel hoogwaardige aluminiumprofielen. Onze productie is ook computergestuurd, waardoor we een buitengewone afwerkingsgraad kunnen aanbieden.

Uniek maatwerk

Omdat we alles volledig op maat bouwen, creëren we de overkapping die bij uw visie en wensen past. Of u nu een nieuwbouw hebt of een renovatieproject, we bedenken steeds een design dat naadloos bij de rest van uw woning aansluit. We hebben verschillende “Lines” ter inspiratie, van klassiek tot minimalistisch en vintage. De mogelijkheden reiken zo ver als uw verbeelding.

U wenst een bezoek door één van onze specialisten, een gratis offerte of u heeft nog een vraag?

Contacteer ons

Creatie door innovatie

U wil een overkapping waar u niet alleen vandaag, maar ook in de toekomst fier op bent en van kan genieten. Wij hebben een eigen studie- en engineeringsdienst die de laatste trends en evoluties op de voet volgt en toepast op onze creaties. Of u nu een moderne, een minimalistische, een vintage of een andere look wenst, de volledige structuur is steeds van topkwaliteit en voorzien van de nieuwste technieken. We werken enkel met hoogwaardig aluminium en elk profiel wordt aan strenge testen onderworpen.

5 essentiële vragen over uw toekomstige veranda

Denkt u eraan om een veranda te plaatsen?
Ontdek de 5 essentiële vragen om te bepalen welke veranda bij uw woning en levensstijl past in onze checklist.

1. Waarvoor wil u de veranda gebruiken en waar let u dan best op?
2. Waar wil u de veranda plaatsen? Waar houdt u best rekening mee?
3. Hoeveel licht en warmte wenst u?
4. Welk type veranda past het best bij uw persoonlijkheid?
5. Hoe wil uw uw veranda afwerken en wat zijn de mogelijkheden?

Geef hieronder je e-mailadres in en we sturen meteen de checklist door.

5 essentiële vragen ontvangen