“Fier op m’n Pauwels!”

Het verhaal van Pauwels Veranda’s begint in 1962, wanneer Jozef en Achiel Pauwels in Voorde-Ninove een bedrijf in aluminium constructies opstarten. Van bij het begin staan innovatie, creativiteit en technologische vooruitgang centraal. De ontwerpen onderscheiden zich door een superieure kwaliteit, precisie en vakmanschap, steeds op maat van de klant. Een halve eeuw later vormen deze waarden nog steeds de rode draad bij de veranda’s en ramen van Pauwels. Functioneel en esthetisch design in eigen huis ontwikkeld en geproduceerd. Met één doel voor ogen: ons vakmanschap ten dienste stellen van de klant en ervoor zorgen dat u fier bent op de verandacreaties waarmee we uw woning naar een hoger niveau tillen. Dankzij een ruime ervaring en onze obsessie voor innovatie, esthetiek en maatwerk overtreffen we anno 2019 nog steeds uw stoutste woondromen …

CREATIE DOOR INNOVATIE

Met Pauwels Veranda’s haalt u een deskundige partner in huis met meer dan 50 jaar ervaring in verandatechnologie. Onze studie- en engineeringdienst volgt de nieuwste trends, technieken en toepassingen op de voet, om u zo het summum te blijven bieden. Elk aluminiumprofiel wordt in huis ontwikkeld, bestudeerd, geperfectioneerd en daarna aan strenge testen onderworpen in het testcentrum voor gevelelementen van de UGent. ‘Creatie door innovatie’ zijn bij ons geen loze woorden, maar dagelijkse realiteit. Denk maar aan onze minimalistische ramen. Dankzij onze knowhow en jarenlange ervaring kunt u bij ons steeds rekenen op topkwaliteit, tot in de kleinste details. Pauwels Veranda’s creëert voor u de veranda’s van de toekomst.

BELGISCH VAKMANSCHAP

Onze veranda’s ademen puur vakmanschap. Alles wordt in eigen huis ontwikkeld, vervaardigd met hoogwaardig aluminium en geplaatst door onze eigen medewerkers. Pauwels Veranda’s kiest bewust om uitsluitend te werken met aluminium profielen. Als topproduct met eindeloos veel mogelijkheden is aluminium tijdloos, duurzaam, elegant, onderhoudsvriendelijk en licht. Bovendien is het een groen product: het kan oneindig gerecycleerd worden zonder kwaliteitsverlies! Een eigenschap waar Pauwels 100% achter staat.

Ons computergestuurd productieproces staat voor een ongekende precisie en superieure afwerking. Onze enthousiaste en vakbekwame medewerkers zorgen voor een perfecte eindassemblage bij u ter plaatse. Het is daarom niet verwonderlijk dat u bij Pauwels 10 jaar garantie krijgt op de productie én plaatsing. Bij Pauwels koopt u immers een veranda voor het leven.

Voor de realisatie van uw project van A tot Z werken wij samen met selectief gekozen partners die, samen met ons, van uw gekozen veranda een echte woondroom maken.

Naast het ruim voldoen aan alle hedendaagse EPB-isolatienormen, dragen alle Pauwels creaties het CE-label. Onze producten beantwoorden daarmee aan de Europese richtlijnen inzake veiligheid, gezondheid en bescherming van het leefmilieu.

U bent dus zeker van een kwalitatief product, onderworpen aan de strengste veiligheidseisen.

UNIEK MAATWERK

Uw hoogstpersoonlijke woondromen geven vorm aan onze ambitie. Bij elk project gaan we tot het uiterste. We denken met u mee en creëren de veranda die bij u past. Met als rode draad een tijdloos design en ongekende kwaliteit. Pauwels ontwerpt exclusieve veranda’s op maat van uw nieuwbouw- of renovatieproject. Laat u inspireren door onze Lines: van strak tot klassiek, van minimalistisch tot vintage. Wij bieden u het totaalpakket. Maak uw keuze uit talloze afwerkingen en ontwerp uw eigen creatie. De mogelijkheden zijn even divers als de wensen van onze klanten.

Contacteer ons

U wenst een bezoek door één van onze specialisten, een gratis offerte of u heeft nog een vraag?

klik hier

ONTDEK ONZE EXCLUSIEVE PRODUCTVOORDELEN EN EINDELOZE AFWERKINGSMOGELIJKHEDEN

[imagemap-1]
[imagemap-2]

OVERTUIGD VAN ONZE VOORDELEN
EN ONGEKENDE AFWERKINGSMOGELIJKHEDEN?

Vraag hier uw gratis offerte

ONZE AANPAK

Bij Pauwels koopt u een veranda voor het leven. Een goede voorbereiding is dan ook essentieel. Wij begeleiden u nauwgezet bij alle stappen van uw persoonlijk woonproject aan de hand van een duidelijk stappenplan. U krijgt tijdens het volledige traject één enkele contactpersoon toegewezen bij wie u terecht kan met al uw vragen. Pauwels biedt u een totaalconcept zonder zorgen.

Stap 1
Stap 2
Stap 3
Stap 4
Stap 5

Glassprojects By Pauwels
Prestigieuze glasconstructies die inspireren

Met Pauwels Glassprojects vertalen we onze passie voor techniek en innovatie naar de nationale én internationale bedrijfswereld. Met tal van prestigieuze projecten zoals de koepel van Banc of Moscow, de Olympische schaatsbaan (Iceberg Skating Palace) in Sochi en de luifel op het Flagey plein in Brussel bewijzen we keer op keer onze toonaangevende rol in de constructie van glasdaken, koepels, glasgevels en staalstructuren.

Glassprojects heeft meer dan 50 jaar ervaring in complexe glasconstructies. We gaan steeds op zoek naar de nieuwste trends en ontwikkelden zo een knowhow die ongekend is in de sector. Die expertise vormt de ideale basis voor de realisatie van uw persoonlijk verandaproject. Ons team van ingenieurs is thuis in alle aspecten van verandatechnologie: van studie en engineering tot productie en montage.

 

Wenst u meer informatie over Pauwels Glassprojects? Klik dan hier.